کد مطلب: 114239
دشت لاله‌هاي واژگون
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1513

اين دشت در شهرستان کوهرنگ واقع شده و جاذبه‌هاي گردشگري ديگري مانند آبشار کوهرنگ، پيست اسکي چلگرد و چشمه آب معدني ديمه در نزديکي آن قرار دارند.

رويشگاه اصلي اين گياه نادر، دامنه کوههاي آب‌کاسه خوربه، گرگانک و مناطق بنواستکي و مله زرده‌است. لاله‌هاي واژگون، که در زبان محلي اشک مريم ناميده مي‌شوند، در اواخر فروردين ماه به گل مي‌نشينند و تا اواخر ارديبهشت گل‌هاي خود را حفظ مي‌کنند.

در اين مدت هر هفته ده هزار نفر از اين مکان بازديد مي‌کنند که بر اثر تخريب‌هاي صورت گرفته و احتمال انقراض، حضور گردشگران با محدوديت‌هايي همراه گرديده‌است.

بيشتر رويش اين گياه در منطقه نسار خوربه واقع در تيشتردان مي باشد.

 

r81

 

r82

 

r83

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html